Indlæser Begivenheder
Styrk din personlige kommunikationFå dine budskaber ud over rampen
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

FORMÅL OG INDHOLD

Er du leder i gymnasiet, og vil du blive bedre til at stille dig frem og få dine budskaber overbevisende ud over rampen?

Så er denne intensive træningsdag noget for dig. Fortmålet er at styrke lederens personlige kommunikation. Du får seks grundlæggende teknikker til at fremstå sikkert og troværdigt, når du præsenterer. Du lærer hvordan du skal stå og gebærde dig, så du fremtoner med stor overbevisning. Du får små retoriske formater, som gør det lettere at formulere dig skarpt og præcist. Og du lærer at bruge en lille personlig fortælling til at vinde tillid til dig som leder. Alle teknikker og formater er enkle at bruge og vil skabe en synlig effekt for din personlige kommunikation allerede dagen efter.

UNDERVISNINGSFORM

Formen er aktiv. 80 % af tiden foregår på gulvet, hvor I tre og tre arbejder målrettet med at få teknikkerne ind under huden. Der vil være eksempler hvor én performer for alle, for at demonstrere den synlige forskel teknikkerne skaber for den enkeltes performance. I opfordres til at filme hinanden med egne telefoner for at se virkningen selv. Alle teknikker understøttes af korte teoretiske pointer, om hvorfor det virker.

Forberedelse og forankring
Forud for kursusdagen modtager du en forberedelsesopgave, hvor du bliver bedt om at stille skarpt på centrale budskaber, som er vigtige for dig at komme igennem med i nær fremtid. I løbet af kursusdagen er det dine egne budskaber du træner, så træningen bliver relevant for de budskaber, der er knyttet til din lederrolle.

Du får en skræddersyet bog med teknikker samt retoriske kort, der gør det let at anvende teknikkerne i en efterfølgende travl hverdag. Du går fra kurset med små videofilm af dig selv, der står frem på ”hot”- og ”not”-måder, som kan tjene som retningslinjer for din personlige kommunikation.

MÅLGRUPPE OG KOMPETENCEFOKUS

Kurset er målrettet gymnasieledere. Det anbefales at overveje, om man med fordel kan deltage flere ledere fra samme skole.


UDBYTTE AF KURSET

  • Teknikker

    Seks teknikker til at fremtone sikkert og troværdigt. Se et eksempel på en teknik her http://www.samtalekunst.dk/korridoren-en-simpel-teknik-til-at-fremstaa-sikker

  • Retoriske formater

    Fire retoriske formater der gør dig overbevisende

  • Individuel feedback

    Løbende individuel feedback fra mig på din personlige kommunikationsstil


OM UNDERVISEREN

Lene Kobbernagel brænder for at få andres budskaber ud over rampen. Lene har siden 2011 trænet 500 ledere årligt fra mere end 90 virksomheder, og givet dem konkrete og effektive virkemidler til hvordan de påvirker med deres budskaber. Lene har tidligere trænet ledelsesgrupper i gymnasiet og har lavet strategiarbejde for flere gymnasier heriblandt Hvidovre Gymnasium, Greve Gymnasium, Sct. Annæ Gymnasium og Viborg Katedralskole.

Lene Kobbernagel

Selvstændig kommunikationsrådgiver
Lene er selvstændig kommunikationsrådgiver, cand.mag. i teatervidenskab, uddannet systemisk konsulent, og forfatter til bøgerne Skuespilleren på arbejde (Frydenlund 2009) og Op på ølkassen (Gyldendal 2018).
Tilbage til kursusoversigt