Konference om mindsetbaseret ledelseOm kompetencer og handlemåder

Fire gymnasier har søgt at finde ind til kompetencer og handlemåder, der kan hjælpe ledere på forskellige niveauer med at udbrede og vedligeholde en kultur:

• hvor læringsfællesskaber og lærersamarbejde fremmer elevernes evne til at være vedholdende og interesserede i læring
  • hvor vejen til læring kan være belagt med fejl, som gør en klogere uanset om man er elev, lærer eller leder
  • hvor der gøres op med den herskende præstationskultur, der medfører dårligere trivsel og elever, der ikke udnytter deres læringspotentiale.

Ledere og TR fra de medvirkende gymnasier har været medudviklere på en ’model til mindsetbaseret ledelse’. Modellen præsenteres og der vil være en række interessante vinkler på arbejdet fra gymnasierne. Desuden eksterne oplæg, der dels handler om at spotte potentiale og fremme udviklingsevne dels handler om at fejle i en (helt anden) præstationskultur. Deltagerne modtager en pjece med inspiration til, hvordan arbejdet kan gribes an.

Bag indsatsen står Odder Gymnasium, Fåborg Gymnasium, Skt. Annæ Gymnasium, Virum Gymnasium, Old Friends Industries og Navigent.
Indsatsen er finansieret af Kompetencesekretariatet.

Se det fulde program her

TILMELDING ER LUKKET

Tilbage til kursusoversigt