Klar til ledelse – Danske Gymnasier

Indlæser Begivenheder
Klar til ledelseGymnasieskolerne har brug for dygtige ledere – også i fremtiden
[ssba]

Formål og indhold

Overvejer du at sige ja til en lederopgave – nu eller i fremtiden? Har du ideer og tanker om, hvad der er god ledelse, som du har lyst til at afprøve? Ønsker du at blive klogere på, om du kunne trives med de forventninger, opgaver og udfordringer, der er knyttet til lederjobbet?

Så er kurset ”Klar til ledelse?” måske noget for dig. Kurset er et førleder-forløb, der skal bidrage til forberedelse af et kommende lederjob.


Målgruppe og kompetencefokus

Kurset henvender sig til gymnasielærere, som har mod på at blive udfordret på, hvad ledelse egentlig kræver og lyst til at afklare, om man ønsker at gøre ledelse til en karrierevej. På kurset arbejder vi med følgende:

 • Personlig profil

  Individuel afklaring og sparring i forhold til din personprofil, dine styrker og mulige faldgruber i lederrollen

 • Metode

  Viden og metoder til at håndtere ledelsesmæssige opgaver – særligt med fokus på personaleledelse og overblik

 • Træning

  Konkret erfaring med ledelse i praksis. Vi træner dine lederkompetencer både i kursuslokalet og hjemme på arbejdspladsen

 • Netværk

  Netværk som styrker dine refleksioner om ledelse og karriereveje fremover


Citat fra underviseren

-Det er helt afgørende for os alle, at vi bruger mest mulig af vores arbejdstid på områder, hvor vi kan gøre en positiv forskel, samtidig med at vi oplever os selv engageret i dette. Vi bør finde overgangene mellem det vores organisation har brug for og ønsker at realisere, med det vi mestrer og har ambitioner om at realisere.

Martin Darré

Ejer af Fridaycph
Martin har i mere end 10 år arbejdet med strategi-, ledelses- og talentudvikling i en lang række offentlige og private organisationer, både af national og international karakter.
Tilbage til kursusoversigt