Inspirationsdag for gymnasiets digitale ildsjæle 8. februar 2018

Danske Gymnasier inviterer til inspirationsdag for gymnasiernes digitale ildsjæle. Det foregår 8. februar 2018 på Fredericia Gymnasium fra 9.30 til 16.00.

Kom og hør om fremtidens hybridundervisning, om digitalisering i gymnasiereformen, digital dannelse og blended learning.

Det vil også være muligt at få indblik i praktiske erfaringer fra et konkret projekt, som skal forbedre den digitale trivsel blandt eleverne.

Danske Gymnasiers Digitaliseringsudvalg har blandt ildsjæle og eksperter fundet en stribe inspirerende oplægsholdere, der med en blanding af videnskabelig og praktisk erfaring sætter fokus på brugen af it i undervisningen.

Dagen er dedikeret lærere, faglige koordinatorer og ledere, der arbejder med udvikling af undervisning og elevernes læring ved hjælp af it og digitale platforme.

Det er gratis at deltage, men der er et “no-show-gebyr” på 200 kr. (det er dog muligt at afmelde sig uden gebyr i op til en uge før arrangementets afholdelse).

Program for Ildsjæledag 2018

Tid og sted: Fredericia Gymnasium 8. februar kl. 10-16

Kl. 09.30: Ankomst og kaffe

Kl. 10.00: Velkomst ved Danske Gymnasiers Formand Birgitte Vedersø og Thomas Jørgensen, Danske Gymnasiers Digitaliseringsudvalg

Kl. 10.15: Digital dannelse i gymnasiet – et bredt perspektiv
Om digitale handlekompetencer, digital dannelse og maker spaces
Rasmus Pöckel, Odder Gymnasium

Kl. 11.00: MOOCs og blended learning
Søren Vrist, Rosborg Gymnasium

Kl. 11.30: STIL’s aktuelle arbejde med gymnasiereformen
Kristian Kallesen, STIL

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12.45: Paneldebat om digitalisering i gymnasiereform og hvordan vi realiserer intentionerne/visionerne.
Ole Sejr Iversen, professor ved Institut for Kommunikation og Kultur- Informationsvidenskab, Aarhus Universitet
Thomas Jørgensen, rektor Borupgaard Gymnasium
Sune Weile, fagkonsulent i dansk og retorik, lektor på Sct. Knuds Gymnasium

Kl. 13.45: Projekt Digitalt trivsel – hands-on erfaringer fra projekt med Sex&Samfund om bl.a. deling uden samtykke.
Simon Larsen, Københavns Åbne Gymnasium
Mads Strarup, Københavns Åbne Gymnasium
Tina Rølle, Københavns Åbne Gymnasium

Kl. 14:30: Pause

Kl. 14.45: Fremtidens hybrid undervisning & læring – hvordan bruger vi teknologier i vores uddannelser meningsfuldt og værdifuldt?
Lektor Rikke Toft Nørgaard, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, Aarhus Universitet

Kl. 15.45: Afrunding

Udfyld formularen og tilmeld dig inspirationsdag for gymnasiets digitale ildsjæle på Fredericia Gymnasium den 8. februar 2018