Inspirationsdag for gymnasiets digitale ildsjæle 8. februar 2018

Danske Gymnasier inviterer til inspirationsdag for gymnasiernes digitale ildsjæle. Det foregår 8. februar 2018 på Fredericia Gymnasium fra kl. 9.30 til 16.00.

Kom og hør om fremtidens hybridundervisning, om digitalisering i gymnasiereformen, digital dannelse og blended learning.

Det vil også være muligt at få indblik i praktiske erfaringer fra et konkret projekt, som skal forbedre den digitale trivsel blandt eleverne.

Danske Gymnasiers Digitaliseringsudvalg har blandt ildsjæle og eksperter fundet en stribe oplægsholdere, der med en blanding af videnskabelig og praktisk erfaring sætter fokus på brugen af it i undervisningen.

Dagen er dedikeret lærere, faglige koordinatorer og ledere, der arbejder med udvikling af undervisning og elevernes læring ved hjælp af it og digitale platforme.

Det er gratis at deltage, men der er et “no-show-gebyr” på 200 kr. (Det er dog muligt at afmelde sig uden gebyr i op til en uge før arrangementets holdes).

Program for Ildsjæledag 2018

Tid og sted: Fredericia Gymnasium 8. februar kl. 10-16

Kl. 09.30: Ankomst og kaffe

Kl. 10.00: Velkomst ved Danske Gymnasiers Formand Birgitte Vedersø og Thomas Jørgensen, Danske Gymnasiers Digitaliseringsudvalg.

Kl. 10.15: Digital dannelse i gymnasiet – et bredt perspektiv
Om digitale handlekompetencer, digital dannelse og makerspaces
Rasmus Pöckel, Odder Gymnasium.

Kl. 11.00: MOOCs og blended learning
Søren Vrist, Rosborg Gymnasium.

Kl. 11.30: STIL’s aktuelle arbejde med gymnasiereformen
Kristian Kallesen, STIL.

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12.45: Paneldebat om digitalisering i gymnasiereform og hvordan vi realiserer intentionerne/visionerne
Ole Sejer Iversen, professor ved Institut for Kommunikation og Kultur- Informationsvidenskab, Aarhus Universitet.
Birgitte Vedersø, rektor Gefion Gymnasium.
Sune Weile, fagkonsulent i dansk og retorik, lektor på Sct. Knuds Gymnasium.

Kl. 13.45: Projekt Digitalt trivsel – hands-on erfaringer fra projekt med Sex&Samfund om bl.a. deling uden samtykke
Simon Larsen, Københavns Åbne Gymnasium
Mads Strarup, Københavns Åbne Gymnasium
Trine Rølle, Københavns Åbne Gymnasium

Kl. 14:30: Pause

Kl. 14.45: Fremtidens hybrid undervisning & læring – hvordan bruger vi teknologier i vores uddannelser meningsfuldt og værdifuldt?
Lektor Rikke Toft Nørgaard, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, Aarhus Universitet.
Kl. 15.45: Afrunding

Tilmeldingen er lukket